Βελτιστοποιήστε το απόθεμα σας με WarehouseNet Liquidator

Ρευστότητα & Εξυπηρέτηση από την Εικονική Αποθήκη του Μέλλοντος. Οι πελάτες διαρκώς απαιτούν ταχύτητα και αξιοπιστία εξυπηρέτησης. Και οι επιχειρήσεις νέα έσοδα και αδιάκοπη ρευστότητα. Στην ThinkRIT πρωτοπορήσαμε ενοποιώντας αποθέματα ειδών από ανομοιογενή πληροφοριακά συστήματα χρησιμοποιώντας τα τεχνολογικά πλεονεκτήματα του Windows Azure. Ανοίξαμε νέα κανάλια πώλησης και κάναμε πιο αποτελεσματική τη διαχείριση των αποθεμάτων δημιουργώντας την «έξυπνη» εικονική αποθήκη. Πλέον, τα μεγάλα δίκτυα εταιριών μπορούν να πραγματοποιούν με αξιοπιστία μεταξύ τους αγοραπωλησίες on-line, κερδίζοντας όλοι οι επιμέρους συμμετέχοντες με την υπέρβαση των περιορισμών στη διαχείριση του αποθέματος.

«Το μυστικό έγκειται στο ότι δεν πρόκειται απλά για ένα Β2Β Online shop» αλλά για μια πολυδιάστατη εφαρμογή που στηρίζεται σε Stock Optimization επιχειρηματικό μοντέλο. Με δημιουργικό σχεδιασμό & σύνθεση αποτελεσματικών κανόνων η εφαρμογή συνδράμει «έξυπνα» και «δίκαια» περισσότερο τις εταιρείες που αντιμετωπίζουν το μεγαλύτερο πρόβλημα «ακινησίας» των εκάστοτε ζητούμενων προς αγορά ανταλλακτικών. Επιπλέον, συγκριτικό πλεονέκτημα της εφαρμογής αποτελεί η υιοθέτηση των μοντέλων ‘SAAS’ & ‘PAYG’ με τα οποία οι εταιρείες απολαμβάνουν τα οφέλη από την χρήση του “Parts Locator” χωρίς να χρειαστεί να προβούν σε επενδύσεις για την αγορά αδειών χρήσης λογισμικού και εξοπλισμού, καθώς πληρώνουν αναλογικά με τα οφέλη που αποκομίζουν από τις πωλήσεις που πραγματοποιούν μέσω της εφαρμογής.

H General Motors Hellas και το δίκτυο διανομέων και επισκευαστών της (Opel Νetwork) χρησιμοποιεί την λύση Parts Locator από το 2011 αποκομίζοντας σημαντικά επιχειρηματικά οφέλη-πλεονεκτήματα στην εξυγίανση των αποθεμάτων, χρηματοοικονομική ρευστότητα, κερδοφορία και στην εξυπηρέτηση πελατών. Στα τρία χρόνια λειτουργίας η πρώτη «έξυπνη» εικονική αποθήκη του δικτύου Opel στην Ελλάδα διαχειρίζεται πάνω από 100.000 κωδικούς, υποδέχεται κάθε μήνα άνω των 3.000 αναζητήσεων ανταλλακτικών όπου με την εφαρμογή αυτοματοποιημένων κανόνων εξυπηρέτησης των αιτημάτων, πραγματοποιούνται οι αγοραπωλησίες μειώνοντας δραματικά το αργά κινούμενο απόθεμα ανταλλακτικών.

Η ThinkRIT έχει επιτύχει την κορυφαία πιστοποίηση συστημάτων διαχείρισης ποιότητας ISO 9001 : 2008 από την TUV HELLAS για την ανάπτυξη προϊόντων λογισμικού-την παροχή υπηρεσιών πληροφορικής, παρμετροποίηση, εγκατάσταση, εκπαίδευση και τεχνική υποστήριξη προϊόντων λογισμικού, όπως και για την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών. Το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της ThinkRIT – πιστοποιημένου συνεργάτη της Microsoft – οδηγεί στο μέλλον σήμερα μέσα από τις πλέον αξιόπιστες & σύγχρονες πλατφόρμες λογισμικού στον κόσμο, με συγκριτικό του πλεονέκτημα το «σύννεφο» του Windows Azure.

ESPA
Μετάβαση στο περιεχόμενο